Båtprogram - Översikt

Maxus 22

loading...

Maxus 22 introducerades 2013 för att möta en växande efterfrågan på en mindre och prisvärd båt som skall fungera väl även när hela familjen är med ombord. Maxus 22 har en praktisk och innovativ design av sittbrunnen där säkerheten för segling med yngre barn har varit utgångspunkten. Naturligtvis har Maxus 22 även utmärkta sjö- och seglingsegenskaper som uppfylller även de mer erfarna seglarnas förväntningar och behov.  

Maxus 22 tillverkas i 2 versioner; centerbord (fällköl) och sänkköl.

Priset på Maxus 22 startar på 255000 kr (inklusive segel).

Maxus 24 EVO

loading...

Maxus Evo 24 ersätter den mycket populära modellen Maxus 24. Här har varvet lyckats med att kombinera sjöegenskaper, bekvämlighet och seglingskänsla på ett mycket fördelaktigt sätt.

Priset på Maxus Evo 24 startar på 379000 kr (inklusive segel).

Maxus 26

loading...

Vi är mycket glada att kunna presentera en ny 26-fotare som dels är en attraktiv storlek men även fyller gapet mellan Maxus 24 och Maxus 28 på ett naturligt sätt. 

Nya Maxus 26 kommer att erbjudas i olika versioner vad gäller kölsystem och inredning. Det finns även möjlighet att påverka utrustningslistan efter eget behov. Den öppna akterspegeln och de rena men lite mer kantiga linjerna definierar utseendet och med en masthöjd på 10 meter och en segelyta på 35 kvm är nya Maxus 26 tänkt att bli en vass cruisingseglare till ett attraktivt pris.

Priset på Maxus 26 startar på 425000 kr (inklusive segel).

Maxus 28

loading...

Maxus 28 har en modern skrovkonstruktion med bred akter som ger utmärkta seglingsegenskaper. En rymlig sittbrunn och modern däckslayout är andra egenskaper som uppmärksammats hos Maxus 28. Interiören är typisk och beprövad för en båt av den här storleken och ger bra boendekomfort med möjlighet till två separata kabiner. På babordssidan finns ett funktionellt pentry och mittemot har ett separat toalettutrymme placerats.

Maxus 28 tillverkas i 3 versioner; centerbord (fällköl), sänkköl eller fast köl.

Priset på Maxus 28 startar på 475000 kr (inklusive segel).

Maxus 33.1

loading...

Maxus 33.1 RS är uppdaterad på flera punkter för att erbjuda en bättre, vackrare och snabbare båt.

  • Ny utformning av däcket som betonar en modern och exklusiv karaktär
  • Ny effektivare rigg
  • Masten är förlängd till 12,5 m
  • Segelytan är ökad till 54 m2
  • Bättre förvaringsmöjligheter i pentryt och i förpiken
  • Rattpedistal med belysning

Maxus 33.1 tillverkas i 2 versioner; centerbord (fällköl) eller fast köl.
Priset på Maxus 33.1 RS startar på 799000 kr (inklusive segel).